Bent u op zoek naar een onvergetelijke ervaring, een uniek feest dat u misschien nog nooit hebt meegemaakt in de omgeving van Haarlem? Kies dan voor een partyboot van Rederij van Hulst. De naam partyboot zegt eigenlijk al wat het is; een feest op het water. En dat gaat het ook zijn! De deinende golven, de mooie zomer- of winterzon, heerlijk op het dek even bijkomen en dat terwijl je heerlijk aan het varen bent. Een varend feest!

Een partyboot op maat

Onze vloot bestaat uit zes schepen met verschillende capaciteit, van 10 tot 170 personen. Voor alle schepen geldt dat deze stijlvol en aantrekkelijk zijn uitgerust. Naast onze vaste afvaartlocaties van onze partyboten in Haarlem,Warmond, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Sassenheim en Katwijk aan Zee, kunt u op bijna iedere plaats, waar toegankelijk vaarwater is, opstappen en talloze vaarroutes zijn mogelijk, zo ook rondom Amsterdam. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten aan boord, varen maakt immers hongerig!

Arrangementen

Terwijl u benedendeks rustig begint met het welkomstdrankje om de tocht te starten, heeft de schipper zijn koers al uitgezet. Wat voor type feest u ook organiseert, een partyboot kan een originele en bijzondere ervaring zijn. Bij onze all-in arrangementen kunt u onbezorgd genieten van uw boottocht op het water voor een vaste prijs per persoon. Onze all-in arrangementen bestaan uit een vaart van 3 of 4 uur, inclusief buffet. Naast onze all-in arrangementen kunt u ook kiezen voor maatwerk.

Wij leggen de loopplank graag voor u uit

Wij helpen u graag op weg naar een onvergetelijke party rond Amsterdam op onze partyboot. Wilt u meer informatie? Neem dan een kijkje op onze website www.rederijvanhulst.nl. Als u vragen heeft staan wij u graag te woord. We zijn bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)71 250 19 00. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@rederijvanhulst.nl. Samen kunnen we de talloze mogelijkheden bespreken. Aan boord van onze partyboot proeft u een unieke sfeer en ervaart u onze warme gastvrijheid.

River Queen op het water

Heeft u interesse of vragen?

Interesse in een unieke feestlocatie voor het vieren van een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest? Stel zelf hier een maatwerk arrangement samen of neem contact met ons op om de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken.