Welkom aan boord bij Rederij van Hulst!

Een geslaagd feest vieren of de Hollandse cultuur proeven doet u het beste op het water! Rederij van Hulst neemt u graag mee voor een prachtige rondvaart of een geheel verzorgde dagtocht. Ook een jubileum of verjaardag viert u bij ons aan boord.

Samen met u bespreken wij uw wensen en gaan dan graag voor u aan het werk.

Ons vaargebied

De thuishaven van Rederij van Hulst ligt rondom de ‘Kagerplassen’. Dit zijn bijna de grootste veenplassen van Nederland. Onze omgeving bestaat uit uitgestrekte weidelandschappen, tientallen (historische) molens en pittoreske dorpjes. Vanaf het water heeft u een mooi uitzicht op deze bijzondere omgeving, u kijkt over het landschap heen. Dit prachtige watergebied ligt tussen de steden Amsterdam, Den Haag en Leiden.

Onze schepen en tochten vertrekken uit Warmond, Leiden/Leidendorp, Noordwijk, Katwijk en Lisse.

Een kijk in het verleden

Al meer dan 60 jaar verzorgt Rederij van Hulst activiteiten op het water vanuit Warmond en Noordwijk als vaste opstapplekken. De laatste 40 jaar heeft het echtpaar Van Hulst hard gewerkt aan het familiebedrijf. Het bedrijf is uitgegroeid tot een begrip in de regio voor evenementen op het water.

De rederij heeft zich door de jaren heen steeds verder gespecialiseerd in culinaire rondvaarten en feesten op het water voor maximaal 250 gasten. In 2016 is mevrouw van Hulst met pensioen gegaan. De heer van Hulst gaat met nieuwe partners door met de rederij. In 2017 zijn er nieuwe schepen gebouwd. In Katwijk is een locatie omgebouwd tot een scheepswerf voor eigen gebruik en een heus dok voor het onderhoud van onze schepen. Vanaf 1 januari 2018 is Groene Hart Cruises uit Leiden/Leiderdorp toegevoegd aan de organisatie. Zo hebben wij de dekking in de regio compleet gemaakt.