Onze schepen

Wij zijn trots op onze vloot. Maak kennis met onze schepen:

River Queen

River Queen op het water

Wij zijn trots op onze vloot. Sinds kort is ‘De River Queen’ bij ons in de vaart terug. Met dit prachtige, luxe schip wordt elke vaartocht een succes.

Stan Huygens

Stan Huygens al varend

De Stan Huygens is een modern schip met een zeer luxe inrichting. Het prachtige strakke design, de half ronde luxe lederen banken, de mooie houten vloer en volledige bar en keuken geven de boot een gezellige sfeer.

River Princess

River Princess aan de kade

Met ‘River Princess’ wordt elke vaartocht een gegarandeerd succes. De salon is voorzien van grote ramen waardoor u de omgeving goed kunt aanschouwen.

Rijnstroom

Rijnstroom al varend

De ‘Rijnstroom’ is een sfeervolle rondvaartboot. Aan boord kunt u gezellig zitten, zowel binnen als buiten op het achterdek.

De Koningin Juliana

Varend schip

Zomer of winter, mooi of minder fraai weer, de ‘De Koningin Juliana’ voldoet aan alle voorwaarden voor een geslaagd feest op het water.

Rijnland

Boot varend over Kagerplassen

De ‘Rijnland’ is een sfeervolle rondvaartboot. Aan boord kunt u gezellig zitten, zowel binnen als buiten op het achterdek.

Zuid-Holland

Rederij van Hulst - ZH

Welkom aan boord van het Statenjacht ‘Zuid-Holland’. Dit schip heeft koninklijke gasten aan boord gehad, alsook de Commissaris van de Koningin.