Vaar mee met onze Lentecruise!

Vaar mee met onze Lentecruise!

Vanaf 21 maart tot en met 10 mei organiseren wij weer rondvaarten richting de Keukenhof. Wij starten vanuit Lisse en varen dan ruim 1,5 uur over de Kagerplassen. Met de Lentecruise geniet u van het fraaie uitzicht, historische molens en kenmerkende dorpen in combinatie met een bezoek aan de Keukenhof.

Kagerplassen
Bij de Kagerplassen worden de oude akkerbouwpolders, de bollenstreek en Leiden met elkaar verbonden. In de omgeving komt u tal van cultuurhistorische werelden tegen zoals de molens. Wist u dat de gemeente Kaag en Braassem de meeste molens (20 stuks) heeft? Ook hebben de Kagerplassen een rijke flora en fauna. Vele broedvogels voelen zich hier thuis zoals de kieviet en de grutto. De Bollenstreek is een unieke streek in Nederland. Het is een kleurrijk, historisch en landelijke gebied dat als een oase van rust in de Randstad ligt.

Keukenhof
De Keukenhof is de grootste tulpentuin ter wereld met ruim zeven miljoen bloembollen. De Keukenhof is slechts 8 weken per jaar geopend! Op de kleurrijke bloemenvelden rondom de lentetuin kun je prachtige bloeiende voorjaarsbloemen zien zoals krokussen, narcissen, tulpen en hyacinten. Als partner verkopen wij de toegangskaarten voor de Keukenhof in combinatie met onze Lentecruise.

Vaart u met ons mee?
De opstapplaats voor deze Lentecruise is Lisse. Er zijn drie tijdsmomenten voor vertrek; 10:00 uur, 12:00 uur en 14:00 uur. Tevens is het mogelijk om een lunch vooraf te boeken. Hierbij kan u denken aan een broodje Carpaccio of een lekkere salade. Ook is het mogelijk om een parkeerkaart voor de Keukenhof bij te bestellen.

U kunt uw tickets online boeken via deze link. Heeft u vragen? Deze kunt u mailen naar info@rederijvanhulst.nl of bellen naar +31 (0)712 501900