Een rondvaart vanuit Leiden kunt u met Rederij van Hulst doen. Ga een prachtige boottocht maken door de achterlanden van Zuid- en Noord-Holland, hier kunt u onbekommerd genieten van de prachtige natuur en een heerlijke bries door uw haren. Een boottocht of rondvaart in de omgeving van Leiden langs toeristische hoogtepunten. Of wilt u liever een compleet schip afhuren voor een feest of evenement, Rederij van Hulst biedt wat u zoekt.

Diverse opstapplaatsen rondom Leiden tijdens een boottocht!

Rederij van Hulst maakt gebruik van verschillende opstapplaatsen. Bovendien beschikken wij over prachtige afmeerlocaties. Als u voor uw feest of evenement zelf een startlocatie voor een rondvaart in Leiden in gedachten had, is dit natuurlijk bespreekbaar. Stap op in Leiden voor een onvergetelijke boottocht of rondvaart, via een rondvaartboot! De boottocht hoeft niet onderbroken te worden om aan wal te eten of drinken, aangezien onze scheepskok vanuit de kombuis de heerlijkste gerechten maakt. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende buffetten.

Wilt u een gezellig uitje met personeel of vrienden? Kies voor de borrelboot

Met een rondvaartboot in Leiden kunt u ook gaan voor een borrelboot. Dit is bij uitstek geschikt voor feesten, bedrijfsuitjes, huwelijken, familiefeesten of andere bijzondere gelegenheden. Met rondvaartboot ziet u het prachtige Leiden en het afwisselende landschap. Ook zijn er verschillende mogelijkheden voor entertainment aan boord van de borrelboot. Van live artiesten tot aan het transformeren van één van de salons aan boord tot een drijvend casino, (bijna) alles is mogelijk op de borrelboot. Gaat u binnenkort met een prachtige rondvaartboot het sfeervolle Leiden ervaren?

Rederij van Hulst - Rondvaarten, dagtochten en specials
Kiest u ook voor een boottocht

Ontvangt u graag meer informatie over de mogelijkheden om vanuit Leiden een boottocht te maken? Wilt u graag weten welke route de rondvaartboot langs Leiden af gaat leggen? Neem dan contact met ons op via e-mailadres info@rederijvanhulst.nl. Voor direct en persoonlijk contact belt u naar telefoonnummer +31 (0)71 250 19 00. Wij vertellen u graag de diverse mogelijkheden van een boottocht in en rondom Leiden.

Onze partyschepen liggen afgemeerd in het Groene Hart. Wilt u vanuit Leiden een boottocht maken? Boek dan bij Rederij van Hulst! Wij hopen u snel eens te mogen verwelkomen en voor u een rondvaart in Leiden te mogen verwezenlijken!

Heeft u interesse of vragen?

Interesse in een unieke feestlocatie voor het vieren van een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest? Stel zelf hier een maatwerk arrangement samen of neem contact met ons op om de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken.