Een jubileum is een moment dat niet zomaar voorbij mag gaan. U heeft privé een jubileum te vieren, of met uw bedrijf. Een jubileum viert u op een speciale locatie. Een bijzondere locatie geeft extra karakter aan een jubileum. Een locatie op het water geeft bovendien aan uw jubileum nog een extra dimensie waardoor het niet snel zal worden vergeten. Kies voor uw jubileum een schip van Rederij van Hulst.
De deinende golven, de mooie zomer- of winterzon, heerlijk op het dek even bijkomen en dat terwijl je heerlijk aan het varen bent. Een feest dat zich over het water verplaatst is echt de ultieme feestlocatie!

Een boot op maat voor uw jubileum

Onze vloot bestaat uit zes schepen met verschillende capaciteit, van 10 tot 170 personen. Voor alle schepen geldt dat deze stijlvol en aantrekkelijk zijn uitgerust. Naast onze vaste afvaaartlocaties van onze partyboten in Warmond, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Sassenheim en Katwijk aan Zee, kunt u op bijna iedere plaats, waar toegankelijk vaarwater is, opstappen en talloze vaarroutes zijn mogelijk. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten aan boord, varen maakt immers hongerig! Naast onze standaard buffetten is het ook mogelijk uw eigen arrangement samen te stellen.

Arrangementen

Terwijl u benedendeks rustig begint met het welkomstdrankje om de tocht te starten, heeft de schipper zijn koers al uitgezet. Voor elk jubileum zijn onze partyboten een originele en bijzondere ervaring. Bij onze all-in arrangementen kunt u onbezorgd genieten van uw boottocht op het water voor een vaste prijs per persoon. Onze all-in arrangementen bestaan uit een vaart van 3 of 4 uur, inclusief buffet. Naast onze all-in arrangementen kunt u ook kiezen voor maatwerk.

Wij leggen de loopplank graag voor u uit

Wij helpen u graag op weg naar een onvergetelijk jubileum op één van onze schepen en verwelkomen u graag aan boord. Wilt u meer informatie? Neem dan een kijkje op onze website www.rederijvanhulst.nl. Als u vragen heeft staan wij u graag te woord. We zijn bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)71 250 19 00. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@rederijvanhulst.nl. Samen kunnen we de talloze mogelijkheden bespreken. Aan boord van onze schepen proeft u een unieke sfeer en ervaart u onze warme gastvrijheid.

Mensen op het dek van een boot