Rederij van Hulst biedt de ideale locatie voor een spetterend huwelijksfeest. Er zijn verschillende entertainment-mogelijkheden. Varend een huwelijksfeest vieren staat garant voor een onvergetelijke dag. Wij kunnen het huwelijksfeest voor u tot in de puntjes verzorgen op onze boot. Wij verzorgen het eten. Uw feest kan dus ononderbroken doorgaan zonder dat uw gasten aan wal hoeven te gaan voor een diner of hapjes.

Vier een fantastisch huwelijksfeest op een boot!

Ons schip is er speciaal op ingericht om uitbundig feest te vieren; een huwelijksfeest, bedrijfsuitje, familiefeesten, evenement, of een andere bijzondere gelegenheid. Voor het entertainment schakelen wij een professioneel evenementenbureau in. Zo krijgt het huwelijksfeest precies het karakter dat u voor ogen had.

Informatie over uw huwelijksfeest?

Heeft u interesse om uw huwelijksfeest op een boot te vieren? Neem dan meteen contact met ons op om een datum te reserveren. Richt hiervoor een bericht aan ons via e-mailadres info@rederijvanhulst.nl. U kunt ons natuurlijk ook even bellen: +31 (0)71 250 19 00. Een geslaagd huwelijksfeest viert u aan boord bij Rederij van Hulst!

Heeft u interesse of vragen?

Interesse in een unieke feestlocatie voor het vieren van een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest? Stel zelf hier een maatwerk arrangement samen of neem contact met ons op om de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken.