Rederij van Hulst verzorgt een ontspannende high tea rondvaart. Geniet van de culinaire hoogstandjes terwijl u het afwisselende landschap voorbij ziet glijden tijdens een compleet verzorgde high tea rondvaart. Onze high tea rondvaart is al jarenlang een succes. Bij mooi weer serveren wij op het buitenterras en bij minder fraai weer maken wij gebruik van de stijlvol ingerichte salons op het schip.

Ook voor lunch, high tea, buffetten of barbecues tijdens uw rondvaart

Tijdens een high tea rondvaart door de prachtige landschappen die Nederland rijk is, kunt u niet alleen genieten van een perfect verzorgde high tea, maar als uw voorkeur ernaar uitgaat, kunnen wij tevens een lunch, buffet of barbecue verzorgen. Naast dagrondvaarten organiseren wij ook complete feesten. Onze gezellige scheepsbar is goed bevoorraad, zodat het u aan niets zal ontbreken.

Contacteer ons voor meer informatie

Hebt u vragen over de high tea rondvaart of wilt u direct reserveren? Stuur dan een e-mail naar het mailadres info@rederijvanhulst.nl. Tevens staan wij u graag te woord via telefoonnummer +31 (0)71 250 19 00. Onze medewerkers staan u graag te woord en vertellen u over de diverse mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden.