Wilt u uw high tea in de regio van Leiden op een andere manier invullen? Dan moet u echt eens kijken naar de mogelijkheden die Rederij van Hulst aanbiedt. Zo kunt u uw high tea in de regio van Leiden houden op het water. Met uw collega’s, vrienden of familie is dit een onvergetelijke ervaring en ziet u wat een speciale locatie voor extra boost kan geven aan uw middag of dagje weg. Tevens kunt u genieten van de prachtige natuur en al het pracht en praal wat de regio van Leiden u te bieden heeft.

Hou uw high tea in de regio van Leiden op het water

Naast een high tea kunt u bij ons ook kiezen voor een high wine terwijl wij u op de wateren vaart rondom Leiden. Doordat de keuken bij Rederij van Hulst staat voor hoogwaardige kwaliteit bent u verzekerd van de lekkerste hartige en zoete lekkernijen.

Meer weten over de mogelijkheden van een high tea?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden betreft een high tea in de regio van Leiden? U bent altijd vrij om ons te bellen naar het telefoonnummer +31 (0)71 250 19 00Samen bekijken we dan de mogelijkheden en luisteren wij naar uw wensen en behoeftes.

Heeft u interesse of vragen?

Interesse in een unieke feestlocatie voor het vieren van een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest? Stel zelf hier een maatwerk arrangement samen of neem contact met ons op om de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken.