Wilt u uw high tea in de regio van Leiden op een andere manier invullen? Dan moet u echt eens kijken naar de mogelijkheden die Rederij van Hulst aanbiedt. Zo kunt u uw high tea in de regio van Leiden houden op het water. Met uw collega’s, vrienden of familie is dit een onvergetelijke ervaring en ziet u wat een speciale locatie voor extra boost kan geven aan uw middag of dagje weg. Tevens kunt u genieten van de prachtige natuur en al het pracht en praal wat de regio van Leiden u te bieden heeft.

Hou uw high tea in de regio van Leiden op het water

Naast een high tea kunt u bij ons ook kiezen voor een high wine terwijl wij u op de wateren vaart rondom Leiden. Doordat de keuken bij Rederij van Hulst staat voor hoogwaardige kwaliteit bent u verzekerd van de lekkerste hartige en zoete lekkernijen.

Meer weten over de mogelijkheden van een high tea?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden betreft een high tea in de regio van Leiden? U bent altijd vrij om ons te bellen naar het telefoonnummer +31 (0)71 250 19 00Samen bekijken we dan de mogelijkheden en luisteren wij naar uw wensen en behoeftes.