Organiseer een onvergetelijk gouden huwelijksfeest bij Rederij van Hulst en vaar tot in de kleine uurtjes rond in het prachtige waterlandschap dat Nederland rijk is. Wij kunnen uw gouden huwelijksfeest voor u tot in de puntjes regelen en verzorgen. Onze schepen zijn erop ingericht om uw gouden huwelijksfeest tot een daverend succes te maken.

Vier uw gouden huwelijksfeest bij Rederij van Hulst!

Ter gelegenheid van uw gouden huwelijksfeest zijn er tal van entertainment-mogelijkheden. Waar houdt u precies van? Geef ons uw voorkeur door en samen met een evenementenbureau organiseren wij een spectaculair gouden huwelijksfeest. Ook voorzien wij u en uw gasten van een perfect verzorgd buffet of stellen wij graag voor u een bijzonder menu samen.

50 jaar samen, dat verdient een feestje
Voor meer informatie over de mogelijkheden voor een gouden huwelijksfeest bij Rederij van Hulst kunt u ons een e-mail sturen via info@rederijvanhulst.nl. Als u persoonlijk met ons wilt spreken, belt u naar telefoonnummer +31 (0)71 250 19 00.

Mensen vieren feest aan boord

Heeft u interesse of vragen?

Interesse in een unieke feestlocatie voor het vieren van een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest? Stel zelf hier een maatwerk arrangement samen of neem contact met ons op om de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken.