Een geschikte feestlocatie in Zuid-Holland wordt u geboden door Rederij van Hulst, varend feesten door het Groene Hart. U kunt hier terecht voor boottochten voor zowel kleine als grote groepen waarbij jong en oud heerlijk kunnen genieten van een feest aan boord van een schip. Onze schepen bieden u een perfecte feestlocatie in Zuid-Holland voor familiedagen, trouwerijen, huwelijksfeesten, verjaardagen, bedrijfsuitjes, vergaderingen en andere evenementen.

Rederij van Hulst is de feestlocatie in Zuid-Holland

Rederij van Hulst heeft zich gespecialiseerd in het organiseren van boottochten en bootfeesten in de regio Noord- en Zuid-Holland. U kunt hierbij kiezen uit diverse vaarroutes door het Groene Hart. Zo kunt u geheel verzorgd de mooie natuur van de Randstad ontdekken. Bovendien verhuren wij onze schepen voor evenementen of als feestlocatie in de omgeving van Zuid-Holland. Wij informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden van de boottochten en de verschillende routes door de natuur!

Een sfeervolle aankleding, een prachtige omgeving en een geheel verzorgde catering zodat u zorgeloos kunt genieten van uw feest. De schepen bieden ruimte voor maximaal 170 personen, zijn voorzien van een uitstekende geluidsinstallatie. Ook het inhuren van een live band behoort tot de mogelijkheden bij ons. Kom eens langs om uw wensen met ons te bespreken. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw feest tot in de puntjes geregeld wordt.

Contact

Wilt u advies over de mogelijkheden van deze feestlocatie in Zuid-Holland? Wij vertellen u graag meer over onze schepen en boottochten! Mail ons voor meer informatie. Voor het boeken van een van de feestlocaties of het stellen van specifieke vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 (0)71 250 19 00.

Mensen vieren feest aan boord

Heeft u interesse of vragen?

Interesse in een unieke feestlocatie voor het vieren van een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest? Stel zelf hier een maatwerk arrangement samen of neem contact met ons op om de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken.