Rederij van Hulst biedt u een geweldige feestlocatie om te trouwen in de omgeving van de Randstad. Wie wil er nu niet al varend het jawoord geven met uitzicht op de prachtige natuur van het Groene Hart? Of in alle rust genieten van een heerlijk diner met familie en vrienden. Kortom, een geslaagd en geheel verzorgd huwelijksfeest viert u aan boord bij Rederij van Hulst!

De feestlocatie om te trouwen van Rederij van Hulst

Wij verzorgen unieke boottochten en feestlocaties om te trouwen in de prachtige natuur van het Groene Hart. Wij bieden u daarmee de ideale feestlocatie om te trouwen en een spetterend huwelijksfeest te geven. Wij hebben diverse schepen die verhuurd worden als feestlocatie en door de gemeente zijn uitgeroepen als officiële trouwlocatie. Al varende geeft u elkaar het jawoord waarna een compleet verzorgd diner aan u wordt gepresenteerd en de avond afgesloten kan worden met een knallend feest onder leiding van een live band of een DJ. Kortom Rederij van Hulst biedt u een unieke en zeer intieme feestlocatie om te trouwen en te feesten.

Contact opnemen met Rederij van Hulst

Bent u geïnteresseerd in het organiseren van een evenement of trouwerij bij Rederij van Hulst? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op om een datum te reserveren en de dag van uw leven tot in de puntjes te regelen. U kunt ons een e-mail sturen via info@rederijvanhulst.nl, maar u kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen op het nummer +31 (0)71 250 19 00.

Mensen vieren feest aan boord

Heeft u interesse of vragen?

Interesse in een unieke feestlocatie voor het vieren van een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest? Stel zelf hier een maatwerk arrangement samen of neem contact met ons op om de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken.