U heeft een goed idee voor een feest, maar nog geen idee waar u het feest wilt houden. U bent bij ons aan het goede adres voor een unieke feestlocatie. Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Een weergaloos feest op een locatie waar u nog niet aan dacht. Kies voor een feestlocatie op een schip van Rederij van Hulst.
De deinende golven, de mooie zomer- of winterzon, heerlijk op het dek even bijkomen en dat terwijl je heerlijk aan het varen bent. Een schitterende feestlocatie!

De feestlocatie voor elk feest

Onze vloot bestaat uit zes schepen met verschillende capaciteit, van 10 tot 170 personen. Voor alle schepen geldt dat deze stijlvol en aantrekkelijk zijn uitgerust. Naast onze vaste afvaaartlocaties van onze feestboten in Warmond, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Sassenheim en Katwijk aan Zee, kunt u op bijna iedere plaats, waar toegankelijk vaarwater is, opstappen en talloze vaarroutes zijn mogelijk. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten aan boord, varen maakt immers hongerig! Naast onze standaard buffetten is het ook mogelijk uw eigen arrangement samen te stellen.

Arrangementen

Terwijl u benedendeks rustig begint met het welkomstdrankje om de tocht te starten, heeft de schipper zijn koers al uitgezet. Wat voor type feest u ook organiseert, deze feestlocatie is een originele en bijzondere ervaring. Bij onze all-in arrangementen kunt u onbezorgd genieten van uw feest op het water voor een vaste prijs per persoon. Onze all-in arrangementen bestaan uit een vaart van 3 of 4 uur, inclusief buffet. Naast onze all-in arrangementen kunt u ook kiezen voor maatwerk.

Wij leggen de loopplank graag voor u uit

Wij helpen u graag op weg naar een onvergetelijk feest op onze feestlocatie en verwelkomen u graag aan boord. Wilt u meer informatie? Neem dan een kijkje op onze website www.rederijvanhulst.nl. Als u vragen heeft staan wij u graag te woord. We zijn bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)71 250 19 00. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@rederijvanhulst.nl. Samen kunnen we de talloze mogelijkheden bespreken. Op onze feestlocatie proeft u een unieke sfeer en ervaart u onze warme gastvrijheid.