De schepen van Rederij van Hulst bieden een unieke sfeervolle feestlocatie in Leiden en omgeving. Rederij van Hulst maakt het mogelijk om al feestend en varend het Groene Hart te ontdekken, een uitstekend uitstapje met familie, vrienden of tijdens speciale gelegenheden. Tevens is het mogelijk om onze boten als feestlocatie af te huren voor bijvoorbeeld een huwelijks- of bedrijfsfeest.

De feestlocatie in Leiden, Rederij van Hulst

Voor een gezellig dagje varen met familie, een feestje voor een 25-jarig huwelijk of een feestlocatie voor uw 50e verjaardag in Leiden en omgeving kunt u terecht bij Rederij van Hulst. Wij zijn in het bezit van verschillende schepen met diverse mogelijkheden voor zowel kleine als grote gezelschappen. Wij hebben verschillende afvaartlocaties.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een feestlocatie in Leiden?

Voor boekingen, offertes, informatie en vragen over de schepen en de mogelijkheden voor deze unieke feestlocatie in Leiden, kunt u contact met ons opnemen. Stuur bijvoorbeeld een e-mail naar info@rederijvanhulst.nl of neem contact met ons op via +31 (0)71 250 19 00Wij staan u graag te woord en vertellen u over de diverse mogelijkheden.

Mensen vieren feest aan boord

Heeft u interesse of vragen?

Interesse in een unieke feestlocatie voor het vieren van een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest? Stel zelf hier een maatwerk arrangement samen of neem contact met ons op om de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken.