Bent u op zoek naar een onvergetelijke ervaring, een uniek feest dat u misschien nog nooit hebt meegemaakt? Ga dan voor een feestboot van Rederij van Hulst. De naam feestboot zegt eigenlijk al wat het is; een feest op het water. En dat gaat het ook zijn! De deinende golven, de mooie zomer- of winterzon, heerlijk op het dek even bijkomen en dat terwijl je heerlijk aan het varen bent. Een varend feest!

Voor elk feest een feestboot

Onze vloot bestaat uit zes schepen met verschillende capaciteit, van 10 tot 170 personen. Voor alle schepen geldt dat deze stijlvol en aantrekkelijk zijn uitgerust. Naast onze vaste afvaaartlocaties van onze feestboten in Warmond, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Sassenheim en Katwijk aan Zee, kunt u op bijna iedere plaats, waar toegankelijk vaarwater is, opstappen en talloze vaarroutes zijn mogelijk. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten aan boord van de feestboot, varen maakt immers hongerig! Naast onze standaard buffetten is het ook mogelijk uw eigen arrangement samen te stellen.

Arrangementen

Terwijl u benedendeks rustig begint met het welkomstdrankje om de tocht te starten, heeft de schipper zijn koers al uitgezet. Wat voor type feest u ook organiseert, een feestboot kan een originele en bijzondere ervaring zijn. Bij onze all-in arrangementen kunt u onbezorgd genieten van uw boottocht op het water voor een vaste prijs per persoon. Onze all-in arrangementen bestaan uit een vaart van 3 of 4 uur, inclusief buffet. Naast onze all-in arrangementen kunt u ook kiezen voor maatwerk.

Wij leggen de loopplank graag voor u uit

Wij helpen u graag op weg naar een onvergetelijk feest op onze feestboot en verwelkomen u graag aan boord. Wilt u meer informatie? Neem dan een kijkje op onze website www.rederijvanhulst.nl. Als u vragen heeft staan wij u graag te woord. We zijn bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)71 250 19 00. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@rederijvanhulst.nl. Samen kunnen we de talloze mogelijkheden bespreken. Aan boord van onze feestboot proeft u een unieke sfeer en ervaart u onze warme gastvrijheid.

Mensen vieren feest aan boord