Wilt u een familiefeest organiseren op het water? Rederij van Hulst kan dit voor ieder gezelschap verzorgen. Wat is een mooiere plek om een familiefeest te vieren dan op een boot? U kunt genieten van een steeds veranderend uitzicht, terwijl uw hele familie omringd is door alle gemakken en luxe die u zich maar kunt wensen.

Familiefeesten

Wilt u heerlijk genieten van ludiek entertainment, gezellige muziek en lekker eten? Drankjes kunnen schenken zonder zich zorgen te hoeven maken over de rekening? Wij bieden complete familiefeesten aan waar u heerlijk van kunt genieten. Wij bezorgen u een dag die u niet meer snel zult vergeten!

Stel zelf uw arrangement samen

Naast onze bestaande arrangementen kunt u bij ons ook aangeven wat uw wensen zijn. Samen met u bekijken wij voor welk thema u wilt kiezen en hoe groot uw gezelschap is. Alles is mogelijk en voor elk gezelschap hebben wij een passend schip. U kunt op bijna iedere plaats opstappen, zolang er maar water is. Er zijn talloze vaarroutes mogelijk. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten aan boord, varen maakt immers hongerig! Naast onze standaard buffetten is het ook mogelijk uw eigen arrangement samen te stellen.

Wij leggen de loopplank graag voor u uit

Wij helpen u graag op weg naar een onvergetelijk familiefeest op het water en verwelkomen u graag aan boord. Wilt u meer informatie? Neem dan een kijkje op onze website www.rederijvanhulst.nl. Als u vragen heeft staan wij u graag te woord. We zijn bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)71 250 19 00. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@rederijvanhulst.nl. Samen kunnen we de talloze mogelijkheden bespreken.

Mensen vieren feest aan boord

Heeft u interesse of vragen?

Interesse in een unieke feestlocatie voor het vieren van een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest? Stel zelf hier een maatwerk arrangement samen of neem contact met ons op om de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken.