Een origineel familiefeest op een boot regelt u eenvoudig bij Rederij van Hulst. Al vele jaren verzorgen wij rondvaarten, feesten en evenementen op onze schepen waardoor we ook u kunnen helpen bij het vinden van de juiste ruimte, data en faciliteiten voor uw feestelijke gelegenheid. Bent u nog op zoek naar een leuke activiteit voor een personeelsfeest of een unieke huwelijkslocatie? Bekijk dan snel online de uitgebreide mogelijkheden en reserveer vandaag nog!

De mogelijkheden voor een familiefeest op een boot

Rederij van Hulst heeft diverse schepen tot haar beschikking waardoor we zowel grote als kleine groepen kunnen ontvangen en voorzien van een gezellige, sfeervolle ruimte. Een familiefeest op onze boot is dan ook geen enkel probleem! Vanuit onze keuken kunnen we heerlijke hapjes voor u verzorgen en aan de sfeervolle scheepsbar kunt u een lekker drankje halen. Uiteraard mag het niet ontbreken aan de nodige entertainment en kunnen we naar wens voor u diverse activiteiten verzorgen voor jong en oud.

Diverse opstapplaatsen zijn bespreekbaar

Wij varen langs de mooiste plekken van het Groene Hart varen en ondertussen kunt u genieten van alle gemakken en activiteiten op de boot. We hebben diverse afvaartlocaties. Voor meer informatie over de mogelijkheden en het reserveren van een boot kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)71 250 19 00.

Mensen vieren feest aan boord

Heeft u interesse of vragen?

Interesse in een unieke feestlocatie voor het vieren van een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest? Stel zelf hier een maatwerk arrangement samen of neem contact met ons op om de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken.