Heeft u iets te vieren en wilt u eens wat anders? Geniet dan van een diner met uw gasten op een boot. Rederij van Hulst biedt diverse mogelijkheden voor een diner op een boot. Wij hebben verschillende schepen, geschikt voor groepen van 10 tot 170 personen met sfeervolle salons. Tijdens mooi weer bestaat de mogelijkheid op het buitendek te dineren. Geniet tijdens het varen van een speciaal voor u samengesteld diner of van een uitgebreid buffet.

Heeft u iets te vieren? Wat dacht u van een diner op een boot?

Na het diner, kunt u uitbundig op de boot feesten. Bespreek de entertainment-mogelijkheden met ons. Het schip kan omgetoverd worden tot elegant en sfeervol restaurant, maar ook tot bijvoorbeeld een drijvend casino. Live muziek in de vorm van een pianist, troubadours, of bijvoorbeeld dixielandband orkest kan eveneens verzorgd worden. Bespreek uw ideeën met ons en wij verzorgen de gehele avond graag voor u tot in de puntjes.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een diner op de boot van Rederij van Hulst, dan stuurt u een e-mail naar info@rederijvanhulst.nl. Wilt u een van onze medewerkers persoonlijk spreken? bel dan naar telefoonnummer +31 (0)71 250 19 00 en maak direct een reservering.

Catering aan boord

Heeft u interesse of vragen?

Interesse in een unieke feestlocatie voor het vieren van een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest? Stel zelf hier een maatwerk arrangement samen of neem contact met ons op om de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken.