Het hele jaar door kunt u bij ons genieten van diverse soorten dagvaartochten. U kunt er dan voor kiezen om individueel of met uw partner een heerlijke dagje weg door te brengen op water. U maakt een prachtige rondvaart en geniet van al het moois in de omgeving van Leiden. Wij brengen u op plaatsen waar u anders nooit zou komen. Wij willen u laten genieten van een onbezorgde dag, met een van onze schepen zijn wij hier echter van verzekerd dat u met een goed gevoel terugkijkt op uw dagje weg.

Dagvaartochten maakt u met Rederij van Hulst

Wanneer u van plan om een van de dagvaartochten te maken met ons kunt u genieten van de natuur, het water en de heerlijke bries in uw gezicht. Daarnaast zijn onze boten rolstoelvriendelijk, zo kan iedereen met ons mee. Tevens kunt u bij ons ook gratis parkeren. Er zijn diverse soorten dagvaartochten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden betreft dagvaartochten? Of wilt u reserveren? Dan kunt u ons bereiken via het telefoonnummer: +31 (0)71 250 19 00. Wij staan u graag te woord en vertellen u over de diverse mogelijkheden en excursies.

River Queen op het water

Heeft u interesse of vragen?

Interesse in een unieke feestlocatie voor het vieren van een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest? Stel zelf hier een maatwerk arrangement samen of neem contact met ons op om de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken.