Wij nemen u mee op de mooiste en leukste dagtochten. Onze schitterende schepen varen door een deel van de wateren en het unieke plassengebied in de directe omgeving van Amsterdam, Leiden en Den Haag. U vaart langs typisch Hollandse dorpjes en maakt kennis met de unieke cultuur en natuur in de omgeving. Op verschillende dagen dit jaar organiseren wij prachtige dagtochten naar o.a. Delft, Gouda, Haarlem, en Rotterdam.

Ons vaargebied

De thuishaven van Rederij van Hulst ligt rondom de Kagerplassen. Dit zijn bijna de grootste veenplassen van Nederland. Onze omgeving bestaat uit uitgestrekte weidelandschappen, tientallen historische molens en pittoreske dorpjes. Vanaf het water heeft u een mooi uitzicht op deze bijzondere omgeving, u kijkt over het landschap heen. Dit prachtige watergebied ligt tussen de steden Amsterdam, Den Haag en Leiden.

Voor elk wat wils

Een geslaagd feest vieren of de Hollandse cultuur proeven doet u het beste op het water! Wij nemen u graag mee voor een prachtige rondvaart of een geheel verzorgde dagtocht.

Arrangementen

Bij onze all-in arrangementen kunt u onbezorgd genieten van uw boottocht op het water voor een vaste prijs per persoon. Onze dagtochten duren gemiddeld 9 uur. Naast onze all-in arrangementen kunt u ook kiezen voor maatwerk.

Wij leggen de loopplank graag voor u uit

Wij nemen u graag mee met een dagtocht en verwelkomen u graag aan boord. Wilt u meer informatie? Neem dan een kijkje op onze website www.rederijvanhulst.nl. Als u vragen heeft staan wij u graag te woord. We zijn bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)71 250 19 00. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@rederijvanhulst.nl.

Rederij van Hulst - Kagerplassen