Heeft u zin om een dagje te ontspannen op het water? Dan bent u bij Rederij van Hulst aan het juiste adres. Wij nemen u mee op een van onze schitterende schepen voor een onvergetelijk dagje weg. Wij verzorgen voor u en uw vrienden of familie een sfeervolle en comfortabele rondvaart in een mooie omgeving.

Dagje weg voor iedereen

Voor jong en oud is een rondvaart bij ons een aanrader. Voor elk gezelschap hebben wij een passend arrangement. Bent u met een grotere groep? Dan is catering ook mogelijk, want bij een dagje weg kan dit natuurlijk niet ontbreken. We hebben verschillende arrangementen die u ook zelf kan samenstellen. Varen maakt immers hongerig!

Verschillende afvaartlocaties

Naast onze uitgebreide vloot hebben we ook verschillende afvaartlocaties rondom de ‘Kagerplassen’. Onze standaard afvaarlocaties zijn Warmond, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Sassenheim en Katwijk aan zee. Echter kunt u op bijna iedere plaats, waar toegankelijk vaarwater is, opstappen. Voor uw dagje weg hebben we talloze vaarroutes waar u uit kunt kiezen, zo verzorgen wij een dagje weg op maat!

Mooie omgeving

Het is goed vertoeven op de uitgestrekte plassen in de Bollenstreek. Er kan volop genoten worden van het oer-Hollandse landschap tijdens de rondvaart. Als u kiest voor een dagje weg tijdens het voorjaar staat alles volledig in bloei, dit levert schitterende taferelen op. Het vaargebied ligt tussen Amsterdam, Den Haag en Leiden.

Varend schip
Contact

Wilt u meer informatie over het boeken van een rondvaart voor uw dagje weg? Neem dan een kijkje op onze website www.rederijvanhulst.nl, hier kunt u direct een vaart boeken. Als u vragen heeft staan wij u graag te woord. We zijn bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)71 250 19 00. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@rederijvanhulst.nl. Samen kunnen we de talloze mogelijkheden bespreken.