Kom gezellig een dagje varen met Rederij van Hulst en geniet van het afwisselende landschap en gezellige entertainment-mogelijkheden aan boord. Wij beschikken over verschillende schepen die speciaal zijn ingericht om groepen te entertainen en rondvaarten te verzorgen. In de maanden maart tot en met september verzorgen wij rondvaarten. Wij varen verschillende routes en gedurende het gehele jaar kunnen de schepen worden afgehuurd voor bijvoorbeeld feesten en partijen. Een geslaagd dagje varen? Boek meteen bij Rederij van Hulst!

Een dagje varen met een “natje en een droogje” aan boord

Wij zorgen ervoor dat u tijdens een dagje varen kunt genieten van een natje en droogje aan boord. In het geval u een dagje gaat varen voor een bijzondere gelegenheid, kunnen wij een heerlijk menu voor u samenstellen. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een van de vele buffetten tijdens een dagje varen.

Kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u gezellig een dagje varen met Rederij van Hulst? Neem dan contact met ons op en maak een reservering. Stuur een e-mail naar info@rederijvanhulst.nl, echter kunnen wij u persoonlijk te woord staan via telefoonnummer +31 (0)71 250 19 00.

River Queen op het water

Heeft u interesse of vragen?

Interesse in een unieke feestlocatie voor het vieren van een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest? Stel zelf hier een maatwerk arrangement samen of neem contact met ons op om de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken.