Voor een gezellig uitje op het water bent u bij ons aan het goede adres. Op een van onze schepen kunt u gezellig varen in een sfeervolle en comfortabele omgeving. Wij bieden u oneindige mogelijkheden om uw uitje naar wens te maken. Elk uitje met ouderen is voor ons maatwerk, wij gaan graag aan de slag om voor u een mooi uitje te organiseren. Wij kunnen hierbij helpen op alle onderdelen. Niet alleen het huren van de boot maar ook de aankleding, entertainment en het eten kunnen wij samen met u verzorgen. Zo maken we er een mooi uitje van!

We kunnen ons goed voorstellen dat er bepaalde behoeftes zijn, zo zijn onze schepen geschikt voor rolstoelen en houden wij met bijvoorbeeld het sanitair en indeling van het schip rekening met minder valide mensen. Zo maken wij het voor iedereen een leuke dag uit op het water.

Uw uitje wordt onvergetelijk op een boot

Een uitje op het water wordt met onze schepen en arrangementen zeker onvergetelijk. Door onze uiteenlopende mogelijkheden is het mogelijk om het dagje weg geheel naar uw wensen aan te passen. Onze enthousiaste medewerkers zorgen ervoor dat het uw gezelschap aan niets ontbreekt!

Dagje weg op maat

Onze vloot bestaat uit zes schepen met verschillende capaciteit, van 10 tot 170 personen. Voor alle schepen geldt dat deze stijlvol en aantrekkelijk zijn uitgerust. Naast onze vaste afvaartlocaties in Warmond, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Sassenheim en Katwijk aan Zee, kunt u op bijna iedere plaats, waar toegankelijk vaarwater is, opstappen en talloze vaarroutes zijn mogelijk. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten aan boord, varen maakt immers hongerig! Naast onze standaard buffetten is het ook mogelijk uw eigen arrangement samen te stellen.

Contact

Voor meer informatie over het huren van een boot voor uw dagje uit staan wij u graag te woord. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)71 250 19 00. U kunt ook een e-mail sturen naar info@rederijvanhulst.nl. Wij nemen vervolgens contact met u op en samen bekijken we de diverse mogelijkheden. Ook kunt u zelf een arrangement samenstellen via onze website.

Mensen aan tafel aan boord van schip

Heeft u interesse of vragen?

Interesse in een unieke feestlocatie voor het vieren van een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest? Stel zelf hier een maatwerk arrangement samen of neem contact met ons op om de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken.