Heeft u zin om een dagje uit te gaan op het water? Dan bent u bij Rederij van Hulst aan het juiste adres. Wij nemen u mee op een van onze schitterende schepen voor een onvergetelijk dagje uit. Wij verzorgen voor u en uw vrienden of familie een sfeervolle en comfortabele rondvaart in een mooie omgeving.

Dagje uit voor iedereen

Voor jong en oud is een rondvaart bij ons een aanrader. Voor elk gezelschap hebben wij een passend arrangement. Bent u met een grotere groep? Dan is catering ook mogelijk, want bij een dagje uit kan dit natuurlijk niet ontbreken. We hebben verschillende arrangementen die u ook zelf kan samenstellen. Varen maakt immers hongerig!

Verschillende afvaartlocaties

Naast onze uitgebreide vloot hebben we ook verschillende afvaartlocaties rondom de ‘Kagerplassen’. Onze standaard afvaarlocaties zijn Warmond, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Sassenheim en Katwijk aan zee. Echter kunt u op bijna iedere plaats, waar toegankelijk vaarwater is, opstappen. Voor uw dagje uit hebben we talloze vaarroutes waar u uit kunt kiezen, zo verzorgen wij een dagje uit op maat!

Rederij van Hulst - Olympia
Mooie omgeving

Het is goed vertoeven op de uitgestrekte plassen in de Bollenstreek. Er kan volop genoten worden van het oer-Hollandse landschap tijdens de rondvaart. Als u kiest voor een dagje uit tijdens het voorjaar staat alles volledig in bloei, dit levert schitterende taferelen op. Het vaargebied ligt tussen Amsterdam, Den Haag en Leiden.

Contact

Wilt u meer informatie over het boeken van een rondvaart voor uw dagje uit? Neem dan een kijkje op onze website www.rederijvanhulst.nl, hier kunt u direct een vaart boeken. Als u vragen heeft staan wij u graag te woord. We zijn bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)71 250 19 00. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@rederijvanhulst.nl. Samen kunnen we de talloze mogelijkheden bespreken.

Heeft u interesse of vragen?

Interesse in een unieke feestlocatie voor het vieren van een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest? Stel zelf hier een maatwerk arrangement samen of neem contact met ons op om de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken.