Corona updates

Corona updates

Corona Update (per 14 oktober 2020):

Helaas hebben wij, vanwege de nieuwe overheidsmaatregelen, moeten besluiten om onze afvaarten in de komende periode te verplaatsen of te annuleren. Concreet betekent dit dat wij onze afvaarten voor de komende 4 weken hebben opgeschort.

Wij zijn volop bezig met het opzetten van ons nieuwe vaarprogramma inclusief de themavaarten. Wij hopen dat het nieuwe seizoen in het eerste kwartaal van 2021 van start kan gaan. Indien de omstandigheden het toelaten, hopen wij ook eerder nog afvaarten in te plannen.

Houdt u onze website in de gaten voor ons actuele aanbod.

Wij hopen u snel weer aan boord te mogen verwelkomen.

Corona Update (per 28 september 2020):

Zoals u waarschijnlijk heeft meegekregen zijn er gisteravond nieuwe maatregelen aangekondigd die vanaf 29 september vanaf 18.00 uur van kracht zijn geworden.

Graag willen wij u informeren over de maatregelen die wij genomen hebben.

Wij passen vanaf 29 september de maximale capaciteit aan naar 30 personen en blijven uiteraard de eerder ingestelde maatregelen volgen. (zie update 10 juli 2020)

In de afgelopen maanden hebben wij onze voorzorgsmaatregelen getroffen om iedereen veilig en comfortabel een plezierige vaartocht te geven. Wij krijgen positieve terugkoppelingen over onze omgang met de gestelde maatregelen en het borgen van uw en onze veiligheid. De nieuwe maatregelen van gisteren doen hier ook niets aan af.

Ondanks dat wij de groepsgroottes moeten maximeren op 30 personen, zullen wij onze geplande rondvaarten en dagtochten zoveel als mogelijk continueren. Daarnaast zetten wij voor de dagtochten onze grote schepen in om voldoende afstand tussen onze gasten te waarborgen.

Wij hopen u dit seizoen nog een keer aan boord te mogen ontvangen.

Heeft u klachten? Blijf dan thuis. U kunt uw boeking omzetten naar een andere vaart.

Corona Update (per 1 juli 2020):

Wij zijn blij om te melden dat, na de versoepelingen die onlangs door de overheid en het RIVM gecommuniceerd zijn, wij weer mogen afvaren.

Wat is toegestaan?

Vanaf 1 juli mogen wij weer afvaren, mits er 1,5 meter afstand wordt bewaard.

Vaaraanbod

Vanaf 1 juli varen wij af vanaf Leiden, Leiderdorp, Warmond en Katwijk met een aangepast vaaraanbod. Afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende periode, zullen wij ons vaaraanbod hierop aanpassen.

Maatregelen

Wij hebben een richtlijn opgesteld om de veiligheid van bemanningsleden en gasten voldoende te kunnen waarborgen tijdens COVID-19 pandemie. Uitgangspunt voor deze richtlijn zijn de geldende adviezen van het RIVM en de aanwijzingen en maatregelen van de Rijksoverheid en de Veiligheidsregio’s. Zodra deze maatregelen en adviezen wijzigen, zal ook onze richtlijn z.s.m. hierop worden aangepast.

I.v.m. zorgvuldige naleving van de COVID-19 maatregelen, vragen wij u om per gezinshuishouden een boeking te maken.

Voorafgaand aan het inschepen dienen wij u, conform de gestelde richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM, enkele vragen te stellen om in te schatten of uw bezoek mogelijk gezondheidsrisico’s oplevert.

Heeft u klachten? Blijf dan thuis. U kunt uw boeking omzetten naar een andere datum.

Bekijk ons vaaraanbod

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.