Bij Rederij van Hulst kunt u een borrelboot huren voor feesten, bedrijfsuitjes, huwelijken, familiefeesten of andere bijzondere gelegenheden. Al borrelend kunt u genieten van het afwisselende landschap dat aan u voorbij trekt. Ook zijn er verschillende mogelijkheden voor entertainment aan boord van de borrelboot. Of het nu gaat om live artiesten van uiteenlopende aard (troubadour, dixielandband, pianist, etc.) of het transformeren van één van de salons aan boord tot een drijvend casino, (bijna) alles is mogelijk op de borrelboot.

Een Borrelboot met een professionele keuken

De borrelboot is uitgerust met een complete keuken. Wij toveren de meest heerlijke gerechten op tafel en stelt heerlijke buffetten voor u samen. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een uitgebreid bittergarnituur bij de borrel. Zelfs een sfeervolle High Tea aan boord van de borrelboot is mogelijk.

Contact op opnemen met Rederij van Hulst

Voor meer informatie over het huren van de borrelboot staan wij u graag te woord. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)71 250 19 00. U kunt ook een e-mail sturen naar info@rederijvanhulst.nl. Wij nemen vervolgens contact met u op en samen bekijken we de diverse mogelijkheden.

River Queen op het water

Heeft u interesse of vragen?

Interesse in een unieke feestlocatie voor het vieren van een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest? Stel zelf hier een maatwerk arrangement samen of neem contact met ons op om de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken.