Wanneer u zoekt naar een boottocht of rondvaart met diner bent u bij Rederij van Hulst aan het juiste adres. Wij hebben diverse mogelijkheden, zo kunt u bij ons terecht voor onder andere dagtochten. Maar wanneer u kiest om met een gezelschap een rondvaart of boottocht via ons te boeken, kunt u ook aansluitend kiezen voor een diner. Rederij van Hulst heeft vele boten, deze zijn van verschillende groottes, zodoende kunt u voor verschillende gelegenheden bij ons terecht.

Een boottocht of rondvaart met diner boekt u bij Rederij van Hulst

Wanneer u kiest voor een boottocht of rondvaart met diner heeft u bij ons genoeg mogelijkheden. Zo kunt u allereerst kiezen waar u deze gelegenheid met vrienden gaat houden. Wij hebben verschillende schepen. Voor een aansluitend diner na uw boottocht of rondvaart kunt u kiezen voor een buffet of om uit te serveren. Dit is afhankelijk van uw wensen. Wanneer u kiest voor een buffet zijn er meerdere mogelijkheden. Wij bespreken deze graag met u.

Meer weten over de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden van een boottocht of rondvaart met een aansluitend diner? Dan bent u altijd vrij om ons te bellen of te mailen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer:+31 (0)71 250 19 00. Maar u kunt natuurlijk ook mailen naar het emailadres: info@rederijvanhulst.nl.