Wanneer u zoekt naar een boottocht of rondvaart met diner bent u bij Rederij van Hulst aan het juiste adres. Wij hebben diverse mogelijkheden, zo kunt u bij ons terecht voor onder andere dagtochten. Maar wanneer u kiest om met een gezelschap een rondvaart of boottocht via ons te boeken, kunt u ook aansluitend kiezen voor een diner. Rederij van Hulst heeft vele boten, deze zijn van verschillende groottes, zodoende kunt u voor verschillende gelegenheden bij ons terecht.

Een boottocht of rondvaart met diner boekt u bij Rederij van Hulst

Wanneer u kiest voor een boottocht of rondvaart met diner heeft u bij ons genoeg mogelijkheden. Zo kunt u allereerst kiezen waar u deze gelegenheid met vrienden gaat houden. Wij hebben verschillende schepen. Voor een aansluitend diner na uw boottocht of rondvaart kunt u kiezen voor een buffet of om uit te serveren. Dit is afhankelijk van uw wensen. Wanneer u kiest voor een buffet zijn er meerdere mogelijkheden. Wij bespreken deze graag met u.

Meer weten over de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden van een boottocht of rondvaart met een aansluitend diner? Dan bent u altijd vrij om ons te bellen of te mailen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer:+31 (0)71 250 19 00. Maar u kunt natuurlijk ook mailen naar het emailadres: info@rederijvanhulst.nl.

River Queen op het water

Heeft u interesse of vragen?

Interesse in een unieke feestlocatie voor het vieren van een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest? Stel zelf hier een maatwerk arrangement samen of neem contact met ons op om de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken.