Wij nemen u mee op de mooiste en leukste boottocht in de omgeving van Rotterdam. Ontdek het buitengebied van Rotterdam vanaf het water. Onze schitterende schepen varen door een deel van de wateren en het unieke plassengebied in de directe omgeving van Rotterdam. U vaart langs typisch Hollandse dorpjes en maakt kennis met de unieke cultuur en natuur in de omgeving. Bij ons aan boord proeft u een unieke sfeer en ervaart u onze warme gastvrijheid. Op verschillende dagen dit jaar organiseren wij prachtige boottochten rond Rotterdam.

Ons vaargebied

U vertrekt ’s ochtends met één van onze luxe passagiersschepen en vaart direct door het prachtige Groene Hart. Varend over o.a. de Gouwe en de Hollandse IJssel komt u langs steden zoals: Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Gouda en Nieuwerkerk en Ouderkerk aan den IJssel alvorens u het Rotterdamse havengebied in vaart. In Rotterdam maakt u een mooie rondvaart door het havengebied en vaart u langs de skyline met o.a. de Kuip en de Kop van Zuid. Tijdens de vaartocht doet u veel indrukken op, omdat u steeds door wisselende landschappen vaart en de grote havenstad Rotterdam aan u voorbijtrekt. Omstreeks 19.00 meert de kapitein het schip in Rotterdam af, alwaar een comfortabele touringcar u weer terug vervoert naar de opstaplocatie in Leiderdorp aan de Zijldijk, waar u afhankelijk van de verkeersdrukte om 20.00 zult arriveren. Kortom, een geweldige dag uit!

Arrangementen

Tijdens de vaart geniet u van koffie met gebak, gevolgd door Chinese tomatensoep met broodjeslunch. ‘s Middags serveren wij een luxe borrelhapje en een uitgebreid Oosters buffet. Gedurende de vaart is een kleine kaart beschikbaar, met een beperkt assortiment dranken en etenswaren. U kunt ook van tevoren uit ons ruime assortiment uw eigen lunch (of hapjes) samenstellen en bestellen. Deze worden tijdens de vaart opgediend.

Wij leggen de loopplank graag voor u uit

Wij nemen u graag mee rond Rotterdam en haar omgeving en verwelkomen u graag aan boord. Wilt u meer informatie? Neem dan een kijkje op onze website www.rederijvanhulst.nl. Als u vragen heeft staan wij u graag te woord. We zijn bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)71 250 19 00. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@rederijvanhulst.nl.

Rederij van Hulst - Olympia

Heeft u interesse of vragen?

Interesse in een unieke feestlocatie voor het vieren van een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest? Stel zelf hier een maatwerk arrangement samen of neem contact met ons op om de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken.