Wilt u een onvergetelijk bootfeest organiseren voor een evenement of speciale gelegenheid? Rederij van Hulst biedt ruime mogelijkheden voor een bootfeest tegen scherpe prijzen. Wij kunnen het bootfeest in samenspraak met een evenementenbureau tot in de puntjes voor u regelen en verzorgen. Uiteraard kunt u ook aangeven wat uw verwachtingen zijn, waarna wij dan met een voorstel komen. In samenspraak met u zullen wij uw bootfeest tot in de puntjes regelen en verzorgen.

Als u ervoor kiest een boot te huren voor een bootfeest bij Rederij van Hulst, kunt u rekenen op onder andere:

  • Een goed bevoorrade bar;
  • Een volledig ingerichte keuken;
  • Airco/ verwarming;
  • Dubbele beglazing;
  • Dames-/ herentoilet geschikt voor mindervaliden.
Contact en informatie over de mogelijkheden van Rederij van Hulst

Voor meer informatie over een bootfeest bij Rederij van Hulst zijn wij u graag van dienst. Richt uw vragen aan ons via e-mailadres info@rederijvanhulst.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Tevens zijn wij telefonisch bereikbaar via +31 (0)71 250 19 00. Een geslaagd bootfeest begint bij ons!

Heeft u interesse of vragen?

Interesse in een unieke feestlocatie voor het vieren van een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest? Stel zelf hier een maatwerk arrangement samen of neem contact met ons op om de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken.