Arrangementen

Wat is een mooiere plek om een feest te vieren dan op een boot? U kunt genieten van een steeds veranderend uitzicht, terwijl uw gezelschap omringd is door alle gemakken en luxe die u zich maar kunt wensen. U kunt op bijna iedere plaats opstappen (zolang er maar water is!) en talloze vaarroutes zijn mogelijk.

Uiteraard is maatwerk altijd mogelijk, stel uw eigen arrangement samen op deze pagina (klik hier).

3 uur varen met Oosters buffet

Rederij van Hulst - arrangementen

Wilt u onbezorgd op het water genieten voor een vaste prijs per persoon? Kies dan voor het all inclusive-arrangement, bestaande uit een 3-urige vaartocht en ons uitgebreide Oosterse buffet met heerlijke koude en warme gerechten.

3 uur varen inclusief brunch

Rederij van Hulst - arrangementen

Wilt u onbezorgd op het water genieten voor een vaste prijs per persoon? Kies dan voor het all inclusive-arrangement, bestaande uit een 3-urige vaartocht en ons uitgebreide brunch met heerlijke koude en warme gerechten.

4 uur varen met Frans buffet

Rederij van Hulst - arrangementen

Wilt u onbezorgd op het water genieten voor een vaste prijs per persoon? Kies dan voor het all inclusive-arrangement, bestaande uit een 4-urige vaartocht en ons uitgebreide Franse buffet met heerlijke koude en warme gerechten.

4 uur varen met Hollands buffet

Rederij van Hulst - arrangementen

Wilt u onbezorgd op het water genieten voor een vaste prijs per persoon? Kies dan voor het all inclusive-arrangement, bestaande uit een 4-urige vaartocht en ons uitgebreide Hollandse buffet met heerlijke koude en warme gerechten.

4 uur varen met Italiaans buffet

Rederij van Hulst - arrangementen

Wilt u onbezorgd op het water genieten voor een vaste prijs per persoon? Kies dan voor het all inclusive-arrangement, bestaande uit een 4-urige vaartocht en ons uitgebreide Italiaanse buffet met heerlijke koude en warme gerechten.